INDULÓ CSOPORTOK

Szalai Lilla - irodalomterápia

KOMPROMISSZUM ÉS MEGALKUVÁS

PÁRKAPCSOLATI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK SZABÓ T. ANNA NOVELLÁINAK FELHASZNÁLÁSÁVAL

A téma népszerűsége miatt csoport folyamatosan indul.

Tervezett következő indulás: 2017. március 22-én, szerdán

Úgy érzed, néha már Te magad sem vagy ismerős saját magad számára, a hétköznapjaid nagy része rohanásról, feladatok elvégzéséről, és megfelelésről szól? Szeretnél változni, változtatni saját magadon és a párkapcsolatodon? Olykor elbizonytalanodsz, és arra gondolsz, milyen jó lenne a kétségeidről, problémáidról megértő és inspiráló emberekkel beszélgetni, együtt gondolkodni?

További részletek >>

Jelentkezés / regisztráció

TERVEZETT CSOPORTOK

Szalai Lilla - irodalomterápia

GYERE, LASSÍTSUNK EGY KICSIT!

ÖNISMERETI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK FODOR ÁKOS VERSEIVEL

Tervezett indulás: 2017. tavasz

Ha azt érzed, a hétköznapjaid nagy része rohanásról, feladatok elvégzéséről, és megfelelésről szól, és vágysz arra, hogy kicsit lassíts, elcsendesedj, és egy elfogadó társaságban beszélgess arról, hogyan érzed magad a saját bőrödben, mi a viszonyod a saját személyiséged változásához, hogy állsz az álmaiddal, akkor tarts velem  egy izgalmas, 10 alkalomból álló irodalomterápiás önismereti csoportfoglalkozás-sorozaton.

További részletek >>

Jelentkezés / regisztráció

CSALÁDOM ÉS EGYÉB ÁLLATFAJTÁK

CSALÁDI VISZONYOK ÉS ISZONYOK

A téma népszerűsége miatt csoport folyamatosan indul.
Tervezett következő indulás: 2017. március 20-án, hétfőn

Ezen a 10 alkalmas irodalomterápiás csoportfoglalkozás-sorozaton a családi kapcsolatainkat vizsgáljuk meg. Az alkalmak során közösen olvasott szövegek alapján arról beszélgetünk, hogy az öröklött vagy tanult családi minták hogyan befolyásolják a társas kapcsolatainkat, önmagunkról alkotott képünket, párválasztásunkat, konfliktuskezelési módszereinket, melyek azok a családtól kapott minták, amikre büszkék vagyunk és melyek azok, amiktől szívesen megszabadulnánk.

További részletek >>

Jelentkezés / regisztráció

FÉLEK VAGY LÉPEK

MEREM VAGY NEM MEREM? VAJON MIÉRT FÉLEK? VAJON MÁS IS FÉL?

Tervezett indulás: 2017. január

Ezen a 10 alkalmas irodalomterápiás csoportfoglalkozás-sorozaton azt fogjuk megvizsgálni, mi a viszonyunk a bátorsághoz, mennyire vagyunk bevállalósak, milyen félelmek akadályoznak minket abban, hogy változtatni merjünk, és milyen támogatásra van szükségünk, hogy lépni tudjunk.

További részletek >>

Jelentkezés / regisztráció