GYERE, LASSÍTSUNK EGY KICSIT!

ÖNISMERETI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK FODOR ÁKOS VERSEIVEL

2016. október 6-tól, csütörtökönként 10 héten át

“föl sem ismernék
a rólad készült képek,
ha látnák egymást”
(Fodor Ákos: Az egyéniségről)

Információk

Tervezett indulás: 2016. október 6.
Időpont: 10 héten át hetente, csütörtökönként 18 órától
Egy foglalkozás időtartama: 2 óra
Csoportlétszám: max. 10 fő
Részvételi díj: 2500 Ft / alkalom
Helyszín: Lisznyai Pszicho-Műhely, Budapest II. Török utca 10.

Érdeklődés és/vagy jelentkezés az lenti űrlap kitöltésével vagy telefonon lehetséges.

Úgy érzed, néha már Te magad sem vagy ismerős saját magad számára, a hétköznapjaid nagy része rohanásról, feladatok elvégzéséről, és megfelelésről szól?
Luxusnak tűnik megengedni magadnak, hogy időről-időre kicsit megállj, elcsendesedj, elgondolkozz azon, ebben az egészben hol is vagy Te, mi az, ami igazán rólad szól? Hiányzik egy jó beszélgetés inspiráló és elfogadó társaságban arról, hogy érzed magad a saját bőrödben, mi a viszonyod a saját személyiséged változásához, valamint arról, mi az, amit bánsz, hogy elmulasztottál, és mi az, aminek örülsz, hogy már nem kell küzdened vele tovább? Hogy állsz az álmaiddal?

Ha a fenti kérdések elolvasása elgondolkodtatott, akkor tarts velünk egy 10 alkalomból álló, izgalmas önismereti utazáson, ahol ezeket a mindannyiunk számára fontos témákat fogjuk megbeszélni!

Tematika

A foglakozásokon Fodor Ákos rövid versei (haikuk) segítségével a következőkről fogunk közösen gondolkodni és beszélgetni:

  • Ki vagyok én?
  • Mások kinek gondolnak?
  • Én milyennek látom magam?
  • Szeretnek? Én szeretem magam?
  • Miben változtam meg a korábbi önmagamhoz képest, és mi az, amiben változni szeretnék?
  • Mihez kötődöm?
  • Mik az valódi vágyaim és álmaim?

A foglakozások témáinak alakításában Ti is részt vehettek: ha van kedvenc Fodor Ákos versetek, és hozzá kapcsolódó izgalmas témafelvetésetek, akkor az egyes csoportalkalmak  utolsó részében lehetőségünk lesz ezeket is  megvitatni. Ha nem ismered Fodor Ákos írásait, akkor is érdemes jelentkezned! Az egyes alkalmakon közösen olvasott Fodor Ákos versek  és a csoportmunka együttesen garantálják az inspiráló témákat és nyújtanak lehetőséget fontos egyéni felismerések megszületésére.

Érdeklődés és/vagy jelentkezés az űrlap kitöltésével vagy telefonon lehetséges.

JELENTKEZÉS

Szalai Lilla - irodalomterápia

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jár elköteleződéssel. Az űrlap elküldését követően  hamarosan e-mailben tájékoztatlak a további lépésekről, mellyel a részvételi szándékodat megerősítheted.