KOMPROMISSZUM ÉS MEGALKUVÁS

PÁRKAPCSOLATI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK SZABÓ T. ANNA NOVELLÁINAK FELHASZNÁLÁSÁVAL

2017. március 22-től, 10 héten át szerdánként

Kompromisszum és megalkuvás

Információk

Tervezett indulás: 2017. március 22-én szerdán
Időpont: A foglalkozások hetente egy alkalommal, szerdánként lesznek
Egy foglalkozás időtartama: 2 óra
Csoportlétszám: maximum 10 fő
Részvételi díj: új jelentkezőknek 3000 Ft / alkalom. Akik már vettek részt általam vezetett csoportban, azoknak 2500 Ft / alkalom.
Helyszín: Budapesten, a Forrás Jóllét Stúdióban, a Déli Pályaudvar metrómegállótól 1 percre, összesen 10 alkalommal.

Érdeklődés és/vagy jelentkezés a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonon lehetséges.

Úgy érzed, néha már Te magad sem vagy ismerős saját magad számára, a hétköznapjaid nagy része rohanásról, feladatok elvégzéséről, és megfelelésről szól? Szeretnél változni, változtatni saját magadon és a párkapcsolatodon? Olykor elbizonytalanodsz és arra gondolsz, milyen jó lenne a kétségeidről, problémáidról megértő és inspiráló emberekkel beszélgetni, együtt gondolkodni?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolsz magadnak, és szeretsz irodalmi szövegekről beszélgetni, akkor szeretettel hívlak és várlak egy 10 alkalomból álló irodalomterápiás csoportban, ahol Szabó T. Anna frissen megjelent Törésteszt című novelláskötet fogjuk együtt olvasni, és a novellák kapcsán közösen gondolkodni – többek között – arról, hogyan lehetünk, illetve lehetünk-e egyenrangúak párkapcsolatainkban, mennyire kommunikáljuk jól a vágyainkat, mennyire tudunk odafigyelni a másikra, mire kell odafigyelnünk ahhoz, hogy ne érezzük azt, túlzottan alárendelődünk vagy épp dominálunk a kapcsolatainkban.

Érdeklődés és/vagy jelentkezés az űrlap kitöltésével vagy telefonon lehetséges.

JELENTKEZÉS

Szalai Lilla - irodalomterápia

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jár elköteleződéssel. Az űrlap elküldését követően  hamarosan e-mailben tájékoztatlak a további lépésekről, mellyel a részvételi szándékodat megerősítheted.